Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 25,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Elen Harutyunyan

Elen Harutyunyan is 8 jaar en ze zit in de derde klas. Ze doet het goed op school. Elen is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt.
Lees meer

Narek Ghukasyan

Narek is 17 jaar en op zoek naar een nieuwe sponsor. Zijn hobby is schaken en hij speelt dit graag met vrienden, zijn jongste broertje en met zijn vader. Narek leert programmering en robotica.
Lees meer

Aram Ter-Harutyunyan

Aram is 2 jaar en hij is het jongste in het gezin. Aram is een slim kind en hij bezorgt niemand problemen, integendeel, hij maakt ze blij, hij is altijd thuis.
Lees meer

Argishti Azatyan

Argisthi is 5 jaar en in het nieuwe schooljaar gaat hij naar school en hij heeft hier erg veel zin in. In de toekomst wil hij graag voetballer worden. Op de foto heeft hij waterpokken.
Lees meer